SMMM Derneği Başkanı Arslan: Anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin önü açılacak (Özel)

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Arslan, 12 Eylül'de yapılacak referandumdaki Anayasa de

Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Arslan, 12 Eylül'de yapılacak referandumdaki Anayasa değişikliğiyle Türkiye'nin önünün açılacağını söyledi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Derneği olarak, bütün partilere aynı yakınlıkta olduklarını dile getiren Arslan, "Bizi ilgilendiren Anayasayı hangi partinin değiştirdiği değil, değiştirilen maddelerin ülkemize neler getirdiğidir." dedi.

Bundan dolayı referandum meselesini siyaset meselesi olarak görmediklerini belirten Dernek Başkanı Arslan, "Maalesef, çoğu vatandaşımız buna AK Parti meselesi gibi bakıp yanlış düşünüyorlar. Bu bir Anayasa değişikliğidir. Hangi parti gelirse gelsin bu Anayasa ile hüküm verecektir. Önümüzdeki seçimlerde hiç kimse AK Parti'nin tekrar tek başına iktidar olacağına garanti veremez. 28 senedir 12 Eylül darbe Anayasası ile idare edildik. Gelişen Türkiye için bu değişiklikler bile yeterli değil ama bu bir başlangıçtır." diye konuştu.

Diğer güzelliklerin de daha sonra geleceğine inandıklarını aktaran Arslan, bu gibi değişikliklerle Türkiye'nin önü açılacağını kaydetti. Arslan, ömrü vefa edenlerin de bu güzellikleri hep birlikte göreceklerini bildirdi. Arslan, bütün vatandaşların '12 Eylül referandumu ne getiriyor?' araştırıp ona göre oy vermelerinin isabetli olacağını sözlerine ekledi.