İlkadım Belediyesi, 50 aileye et yardımı yaptı

Samsun'un İlkadım Belediyesi, Ramazan ayı sebebiyle tespit ettikleri dar gelirli 50 aileye et yardımında bulundu. Belediyenin Sosyal Yardım Müdürlüğü

Samsun'un İlkadım Belediyesi, Ramazan ayı sebebiyle tespit ettikleri dar gelirli 50 aileye et yardımında bulundu. Belediyenin Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından dağıtılan yardımlar, ailelerin yüzünü güldürdü.

Ramazan yardımlarına ilişkin açıklama yapan İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Lütfiye Demirtaş, 50 aileye 5'er kiloluk et dağıtımında bulunduklarını söyledi. Hayırseverlerden aldıkları yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Demirtaş, yardımların önemine dikkat çekti. Demirtaş, "İlçemizde, uzun zamandır et yüzü görmemiş Ramazan ayında evlerinde sıcak çorba pişmemiş insanlar var. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi ailelerimizle daha sık buluşuyoruz. Belediye olarak ilçemizde bulunan muhtaç vatandaşlarımıza sadece ramazan ayında yardım yapmıyoruz. Yılın her ayı belli bir ölçüde yardım yapabilmekteyiz. Bu mübarek ayda kadın koordinasyon merkezi üyelerimiz ve belediye çalışanlarımızla birlikte köprü vazifesi görerek, hayırseverlerden aldığımız bağışları, maddi imkansızlıklar içerisinde yaşam mücadelesi veren ailelere ulaştırıyoruz." ifadelerini kullandı.