Eskişehir FEM Akademi Dershaneleri'nin KPSS başarısı

10–11 Temmuz tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'nın Türkiye ikincisi Eskişehir özel FEM Akademi Dershaneleri KPSS şubesinden çıkt

10–11 Temmuz tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'nın Türkiye ikincisi Eskişehir özel FEM Akademi Dershaneleri KPSS şubesinden çıktı. 803 bin 875 adayın ter döktüğü sınavda Fatma Bektaş, 99.903 puan alarak KPSSP10 puanında Türkiye ikincisi oldu. Genel Yetenek ve Genel Kültür sorularının ikisi hariç tümünü doğru yanıtladı.

Anadolu Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği bölümünden mezun olan Bektaş, kadro açılırsa Eskişehir'de herhangi bir okulda İlköğretim Matematik Öğretmeni olarak çalışmak istiyor. Daha önce de 3 defa KPSS sınavlarına giren Bektaş, başarısını planlı çalışmaya bağladı. 3 yıl önce evlenen Bektaş, "Okulu bitirdiğim 3 yıldan bu yana sınavlara hazırlanıyorum. Sınavlara hazırlanırken FEM Akademi'yi tercih ettim. Sürekli derslerimi takip ettim. Bilgilerimi sürekli güncelledim." dedi.

Sınavlara hazırlandığı sırada en büyük desteği Öğretmen olan eşi Burak Bektaş'tan aldığını anlatan Bektaş, "Eşim, kendi öğrencilerinden kalan vaktini çocuğumuzla geçirdi. Derslerime yardımcı oldu.2 yaşında bir çocuğumuz var. Eşim işten kalan vaktinde çocuğumuzla ilgilendi. Bu sayede benim ders çalışmama vakit ve ortam hazırladı. Kazanamayan arkadaşlarımız hiç bir zaman ümitlerini yitirmemeli. Her şeye rağmen başarılı olabilirler." ifadesini kullandı.

Eskişehir özel FEM Akademi Dershanesi KPSS Şubesi Müdürü İsmail Şen, bu başarılarının tesadüfî olmadığını söyledi.Şen, "Öğrencimizin bu başarısında öğretmenlerimizin özverili çalışması etkili olmuştur." dedi.