Takma Kaynak Saçlar Moda Oldu

Bayanlar gerçek saçların yerine kaynak saçları tercih etmeye başladı. Kaynak saçlar moda oldu.

Takma Kaynak Saçlar Moda Oldu
Bayanlar artık kendi saçları yerine başka bayanların saclarından elde edilmiş kaynak saçlara ilgi gösteriyor. Kendi saçlarının yıpranmasını istemeyen, saçları kolay uzamayan, sacları seyrek olan bayanlar kaynak saçları tercih ediyor.
Kaynak saçların çok ilgi gördüğünü söyleyen Kuaför Funda Mısır, "Artık gerçek saçların yerini kaynak saçlar aldı. Bayanlar artık, bu saçlara ilgi gösteriyor. Çünkü, kendi saçlarının yıpranmasını istemiyorlar. Ayrıca, saçları geç uzayan bayanlarda çok tercih ediyor. Bu kaynak saçlar, normal saçı 60 santim daha uzun gösteriyor. Seyrek saçlı bayanlarda kaynak saçlarını tercih ediyor" dedi.
GERÇEK SAÇTAN FARKI YOK
Saç diplerine silikonlu boncuklarla tutturulan kaynak saçların kullanımının kolay olduğunu belirten Mısır, "Bu saçların gerçek saçlardan farkı yok. Saç diplerine tutturulmuş kaynak saçlar kolay kolay çıkmaz. İstediğiniz gibi kullanabilirsiziniz. Rahatlıkla banyo yapabilirsiniz, boyatabilirsiniz, fön çekebilirsiniz. Hiçbir bozulma olmaz. Bu saçlar, gerçek saçlardan elde edildiği için bir yıpranma olmaz. Bakımı da kolaydır. Kaynak saç kullanan insanların 2 ayda bir bakım için gelmeleri gerekir. Saç diplere çekilir, boncuklar değişir ve kelatinler değişir. Bu kaynak saçlar gerçek saçları dökmez. Silikonlu boncuk kullanılırsa dökülme olmaz, aksi takdirde dökülmeler olabilir" şeklinde konuştu.
AVUKATLAR VE MİMARLAR TERCİH EDİYOR
Kaynak saçları en çok avukatların ve mimarların tercih ettiğini ifade eden Mısır, "En çok avukatlar, mimarlar ve öğretmenler geliyor. Tüm meslek dallarından gelenler var. Bu meslek grubundaki bayanlar daha çok taktırıyorlar. Biz, bu saçları İzmir'den getirtiyoruz. Tane hesabı takıyoruz. Tanesini 3 TL'den satıyoruz. Normal bir saç için 100 adet gerekiyor. Buda 500 TL'ye mal oluyor. 350- 600 arası değişiyor fiyatlar. Kaynak saçlar her yerde ve her kuaförde yok. Büyük kuaförlerde bulunabiliyor" dedi.
Satışlardan memnun oluklarını belirten Mısır, "Haftada 5 tane kaynak saç takıyoruz. Ramazanın gelmesi satışlarımızı etkiledi. İnsanların kuaföre gelecek pek zamanları olmuyor. Buda bizim satışlarımızı düşürüyor. Normal de iyi satıyoruz. Önceden postişler çok satılırdı. Ama kaynak saçlar çıkalı postişlerde satılmaz oldu. Bu kaynak saçları, bayanların gerçek saçlarının aralarına silikonlu boncuklar ile tutturuyoruz. Boncuklar saçlarda belli olmayacak şeklide tutturuluyor. Kendi saçınızdan 60 santim daha uzun bir saçınız oluyor. Kaynak saçlar çıkmıyor. Çıkartmak isteyenlerin yeniden kuaföre gelmeleri gerekiyor. 150 adet kaynak saçı yarım saatte takıyoruz. Son zamanlarda gördüm ki, bayanlar kendi saçlarını kullanmak yerine kaynak saçları daha çok kullanmak istiyor. Saçları hem canlı görünüyor hem de uzun görünüyor. Kısa saçlıların artık saçlarının uzamasını bekleme gibi bir derdi kalmadı" dedi.