Su kuyusunda zehirlenen 4 kişi son anda kurtarıldı

Düzce girdikleri su kuyusunda zehirlenen 4 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Su kuyusunda zehirlenen 4 kişi son anda kurtarıldı
Edinilen bilgilere göre, Gürcüçiftlik Köyü Orta Mahallede evlerinin önünde bulunan su kuyusunun içerisindeki suyu tahliye etmek için içeri giren Yusuf Akyüz'ün belli bir müddet sonra dışarı çıkmamasından şüphelenen Fatih Akyüz, Yusuf Akyüz'e bakmak için kuyuya indi. İki kişinin dışarı çıkamaması sonucu yine aile fertlerinden olan Murat Akyüz ve komşusu Mehmet Küçükilhan'da kuyuda bulunan Yusuf ve Fatih Akyüz'ü dışarı çıkarı çıkarmak için içeri girdi.
 
4 kişinin kuyudan çıkmadığını gören komşuları itfaiye ve 112 acil servisini arayarak yardım istedi. Bu arada son olarak kuyuya inen Mehmet Küçükilhan kendi imkanlarıyla dışarı çıkarak içerde zehirli gaz olduğunu söylemesi üzerine 63 yaşındaki Osman Akyüz içeride kalan Yusuf, Fatih ve Murat Akyüz'ü tek başına kuyudan dışarı çıkarttı. Dışarıda baygın halde bulunan 4 kişi 112 acil ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.
 
Kuyudan 3 kişi çıkaran Osman Akyüz, "Kuyuya ilk olarak Yusuf inmiş ondan ses gelmeyince onu çıkarmak için sırasıyla Fatih, Murat ve Mehmet kuyuya girdi. Mehmet kendi imkanlarınca çıktı ancak diğerleri çıkamayınca içeri ben girdim sırasıyla hepsini çıkardım" dedi.