SBS'de tam puana diz üstü bilgisayar

Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu, SBS'de derece yapan öğrencilerini dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi. Başarılarının her geçen yıl arttığını belir

Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu, SBS'de derece yapan öğrencilerini dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi. Başarılarının her geçen yıl arttığını belirten Aydın Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Alkın, başarıda katkısı bulunanlara teşekkür etti.

Aydın Menderes Park'ta düzenlenen basın açıklamasında konuşan Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Alkın, "Okulumuz açıldığı yıldan itibaren Aydın ilinde, bölgede ve Türkiye çapında büyük başarılara imza atmıştır. Son zamanlarda kitlesel başarının ön plana çıktığı sınavlarda okulumuz Türkiye'de son altı yılda 18 bin okul arasında ilk yüzde yeri almıştır. Okulumuz 2010 SBS'de 9 Türkiye 1.si çıkararak Aydın'da yeni bir rekora daha imza atmıştır. Dokuz öğrencimiz SBS'de 500 tam puan alırken, 22 öğrencimizin sadece bir yanlış yaparak başarılarını göstermişlerdir.Maratonda bizleri yalnız bırakmayan öğrenci velilerimize, gecesini gündüzüne katan öğretmenlerimize, hedefli, başarılı ve disiplinli çalışan öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Marifet iltifata tabir sözünden hareketle öğrencilerimizi bu başarılarından dolay yönetim kurulumuz tarafından bilgisayarla ödüllendiriyoruz." dedi.

Program, başarılı öğrencilere bilgisayarların Özel Muzaffer Ancın İlköğretim Okulu Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Tikbaş tarafından verilmesi ile sone erdi.