Öğrencilerin Akua Park Keyfi

Sıcaklığın kendisini iyice hissettirdiği bu günlerde SHÇEK'e bağlı Kız yurdunda kalan öğrenciler Kırkpınar'da bulunan Akua Park'ta serinledi

Öğrencilerin Akua Park Keyfi
Sıcaklığın kendisini iyice hissettirdiği bu günlerde SHÇEK'e bağlı Kız yurdunda kalan öğrenciler Kırkpınar'da bulunan Akua Park'ta serinledi. Gönüllerince eğlenen öğrencilerin mutluluğu ise görülmeye değerdi.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Yeliz Kıroğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Sakarya Kız Yurdunda kalan çocukları Kırkpınar'da bulunan havuza götürdü. Kırkpınar Gençlik ve Spor Kulübü'ne bağlı Akua Park'a konsey üyeleri ile beraber giden 12,18 yaş gurubu 18 kız öğrenci hayli güzel bir gün yaşadı. Havuzda eğlenip güneşlenen öğrenciler gün boyu değişik aktivitelerle eğlenme fırsatı buldu. Sıcak havanın kendisini iyice hissettirdiği bu günlerde kız öğrencilerle beraber Akua Park'ta güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Kadın Meclisi Başkanı Yeliz Kıroğlu, " Kızlarımızla beraber güzel bir gün geçirdik"dedi.
Sakarya'daki sosyal ve kültürel etkinliklerde görev almaya çalıştıklarını belirten Kent Konseyi Genel Sekreteri Ernur Toç ise sosyal anlamda üzerlerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarının altını çizdi. Toç;" Kız öğrencilerimiz bir gün bile mutlu ettiysek bizim için mutlulukların en güzelidir"dedi. Öte yandan kapılarını konsey ve öğrencilere açan Kırkpınar Gençlik ve Spor Kulubü Başkanı Fatih Fil," Biz kulüp olarak bu tip etkinliklerde her zaman olmaya hazırız"dedi. Havuzda eğlenip yorulan öğrenciler kendilerine verilen yemekle güne son noktayı koydular.