Niang her an İstanbul'a gelebilir

Fransız Stade 2 TV'sine konuşan Marsilya Başkanı Dassier, Niang'ın F.Bahçe'ye gideceğini söyledi. Yıldız futbolcu, her an Marsilya-İstanbul uçağına binebilir.

Fenerbahçe ile Marsilya kulübü arasında adeta sinir savaşına neden olan Niang konusunda zafer sarı-lacivertlilerin oldu. Günlerdir Fenerbahçe'ye "Hayır" diyen Marsilya Başkanı Jean-Claude Dassier, sonunda pes etti ve bu futbolcuyu Fenerbahçe'ye vereceklerini açıkladı. Marsilya'nın Caen'e 2-1 mağlup olduğu maçta Niang'ın isteksiz futbolunu ve kaçırdığı golleri görünce karar değiştiren Dassier, Fransa'nın Stade 2 adlı TV kanalına Niang ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulunarak "Sportif direktörler Anigo, Veyrat ve teknik direktör Deschamps ile konuşacağım. Niang ile ilgili aldığımız teklifi de değerlendireceğiz" dedi.

Marsilya başkanı, L'Equipe gazetesine de benzer bir demeç vererek, Niang'ın Fenerbahçe yolunda olduğunu belirtti. Öte yandan Fransa'nın Le Figaro gazetesinde yer alan haberde ise Marsilya'nın Niang'ı Fenerbahçe'ye, Ben Afra'yı da Newcastle United'a satıp gelecek parayla da Luis Fabiano'yu transfer etmek istediği duyuruldu. Bu arada Senegalli golcünün F.Bahçe'ye satılmasına daha önce şiddetle karşı çıkan Marsilyalı taraftarlar da artık tavır değiştirirken "Niang, Marsilya'dan ayrılmayı bu kadar çok istiyorsa hiç durmasın hemen gitsin" demeye başladı.