Engelliler tekne gezisinde doyasıya eğlendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, engelli vatandaşlar için eğlence düzenledi. Ücretsiz mavi tur körfez seferlerine katılan

Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü, engelli vatandaşlar için eğlence düzenledi. Ücretsiz mavi tur körfez seferlerine katılan yaklaşık 400 engelli ve aileleri müzik eşliğinde gönüllerince bir gün geçirdi.

Mavi tur gezisi, Mudanya'dan başlayarak körfez sahilleri olan Armutlu, Fıstıklı ve Kumla güzergahında 6 saat boyunca devam etti. Körfez sahillerini tekneyle gezen ve molalarda yüzme fırsatı bulan engelliler, ayrıca gezi sırasında teknede piyanist eşliğinde doyasıya eğlendi. Sahildeki vatandaşlar da tekneye el sallayarak engellilerin eğlencesine ortak oldu.

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz mavi tur körfez seferleri kapsamında tura katılan engelli vatandaşların çok memnun kaldığını dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği ücretsiz mavi tur körfez seferleri de sona erdi. Yaz boyunca Bursa'daki 120 muhtarın belirlediği 9 bin 200 vatandaş ücretsiz seferlerden yararlandı. Seferlerden ayrıca Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri, Sırameşeler Kız Yetiştirme Yurdu öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Merkezi'ndeki gençler ve Hırvatistan'dan gelen heyet yararlandı.