Denizli'de Ramazan Bir Başka Yaşanacak

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Ramazan ayı boyunca eşiyle birlikte vatandaşları ziyaret ederek, iftarı onlarla yapacağını söyledi.

Denizli'de Ramazan Bir Başka Yaşanacak
Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Ramazan ayı etkinlikleri ilgili Çamlık Ofis'te basın toplantısı düzenledi. Başkan Nihat Zeybekci her ay düzenlediği basın toplantısını bu ay Ramazan öncesi yaparak, yapılacak etkinliklerle ilgili bilgi verdi. Ramazan ayının bereket, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyen Başkan Zeybekci, "Bu güzel ayın Denizli'ye, ülkemize ve bütün insanlığa barış, sevgi getirmesini diliyorum. İnşallah bu ay içerisinde gazeteci arkadaşlarımız da hiç kötü haber yapmazlar" dedi.
Denizli Belediyesi olarak halka daha güzel bir Ramazan yaşatmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Zeybekci, "Bu yıl caddelerde, sokaklarda 368 etkinlik yapacağız. İftar çadırımızda günde 5 bin kişiye hizmet verilecek ve her gün 8 camide lokma dağıtacağız" diye konuştu.Ramazan ayında vatandaşlarla birarada olmayı sürdüreceklerini ifade eden Başkan Nihat Zeybekci, "Eşimle birlikte iftarımızı da vatandaşlarımızla birlikte açacağız. Her gün bir mahalleye gidip, vatandaşlarımız lütfederse herhangi bir sokakta onlarla birlikte orucumuzu açacağız. Daha sonra da ailelere ziyaretlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
Başkan Zeybekci, Ramazan ayı boyunca özellikle İncilipınar Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı'nın etkinliklerin merkezi olacağını da sözlerine ekledi.