Milli Halterci Zeki Tuncer, Hadi'yi Ziyaret Etti

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda takım halinde üçüncü olan Milli Takımın haltercisi Zeki Tuncer, Ekim ayında Kıbrıs Rum Kesiminde yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Adana'ya altın madalya getirme sözü verdi

Milli Halterci Zeki Tuncer, Hadi'yi Ziyaret Etti
Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Dünya Gençler Halter Şampiyonası'nda takım halinde üçüncü olan Milli Takımın haltercisi Zeki Tuncer, Ekim ayında Kıbrıs Rum Kesiminde yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Adana'ya altın madalya getirme sözü verdi.
Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Zeki Tuncer, İl Koordinatörü Faruk Çıngıloğlu, Antrenörler Erol Ekici ve Adil Gül ile birlikte Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür ziyaretinde bulundu.
Zeki Tuncer ilk defa milli mayoyu giydiği Dünya Gençler Şampiyonasında takım halinde 3, ferdi olarak da 14. olduğunu ve Adana'yı temsil ederek milli takımda yarışmaktan gururlandığını söyledi. Tuncer, destekleri için Fazlı Bayram Hadi ve Gençlik Spor Kulübüne teşekkür etti. Ekim ayında Kıbrıs Rum Kesiminde yapılacak Gençler Avrupa Şampiyonası kadrosuna davet edilen Zeki Tuncer 56 kiloda Adana'ya madalya getirme sözü verdi.
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ise tüm sporlarda olduğu gibi halter sporunda da gençlere her zaman desteğe hazır olduğunu söyledi.