Kayapa'ya Hem Spor Hem Düğün Salonu

Balıkesir'in İvrindi ilçesine bağlı Kayapa Belediyesi beldede bir ilke imza attı

Kayapa'ya Hem Spor Hem Düğün Salonu
Balıkesir'in İvrindi ilçesine bağlı Kayapa Belediyesi beldede bir ilke imza attı. Belediye Başkanı Adem Karabıyık, beldesine 700 kişilik bir kapalı spor salonu yaptırdı. Salonun spor faaliyetleri dışında belde halkı tarafından düğün salonu olarak da kullanılacağı bildirildi.
Kayapa Belediye Başkanı Adem Karabıyık beldeye yaptığı yatırımlarla göz dolduruyor. Beldede ilk defa yapılan kapalıspor salonu vatandaşları da sevindirdi. 900 metrekare alana sahip olan 700 kişi kapasiteli salonun 400 bin TL.'ye mal olduğu bildirildi. Çok amaçlı salon olarak kullanılacağı açıklanan salonda gençler boş zamanlarında spor yapacak. Ayrıca, toplantı, düğün organizasyonları da bu salon da yapılabilecek. Belediye Başkanı Adem Karabıyık beldedeki nüfusun bin civarında olduğunu, yakın bir zamanda güzel bir çay bahçesi yapıp hizmete vereceklerini söyledi.

DESTİ VE KIZILCIK FESTİVALİ'NE DAVET
Kayapa Belediye Başkanı Adem Karabıyık, Kayapa'da geleneksel olarak düzenledikleri, "7. Desti ve Kızılcık Festivali"ne tüm Balıkesirlileri davet etti. 30 Temmuz tarihindeki festivalin renkli etkinliklerle kutlanacağı belirtildi.