İha Siirt Muhabirinin Mutlu Günü

İhlas Haber Ajansı (İHA) Siirt Muhabiri Zekeriya Güneş, Mardin'de görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

İha Siirt Muhabirinin Mutlu Günü
Mardin Öğretmenevi'nde düzenlenen törende, Mehtap Güneş ile hayatını birleştiren Zekeriya Güneş'in mutluluğu gözlerinden okundu. Genç çiftin nikahını Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu kıydı. İHA Diyarbakır Bölge Müdürü Mehmet Zeki Gün ve Silopi muhabiri Mehmet Demirhan'ın şahitlik yaptığı nikahın ardından Zekeriya ve Mehtap Güneş çifti düğün pastasını keserek ilk danslarını yaptı.
Belediye Başkanı Ayonoğlu yaptığı konuşmada, "Evlenen kardeşlerimiz herkesin önünde evet dedi. İnanıyorum ki evlenen bu genç kardeşlerim 12 Eylül de referandum için de evet diyeceklerdir. Hayatları boyunca onlara mutluluklar dilerim" ifadelerini kullandı.
Mardin İletişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rıdvan Fidan, Mardinlife adına Arif Altunkaynak, Artuklu Üniversitesi Spor Bölümü Müdürü Mehmet Fidan, işadamları Sabahattin Evrensel, Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Silopi'de faaliyet gösteren muhabir arkadaşlarının yanı sıra gelin ve damadın yakınlarının ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
Düğüne Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ve Siirt yerel gazteleleri de birer çelenk gönderdi.