The Guardian: Rumlar konser istemiyor

İngiliz The Guardian gazetesi, Kıbrıslı Rumların ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in Girne'de gerçekleşecek konserine sıcak bakmadıklarına yer verdi. Habere göre, Jenni...



İngiliz The Guardian gazetesi, Kıbrıslı Rumların ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'in Girne'de gerçekleşecek konserine sıcak bakmadıklarına yer verdi.

Habere göre, Jennifer Lopez'in Kuzey Kıbrıs'ın kuruluşunun 41. yıldönümünde bir konser vermek için Girne'ye gelmesi Kıbrıslı Rumlardan büyük tepki aldı.
Yapımı 220 milyon dolara mal olan Girne'deki beş yıldızlı otelin açılış gecesinde sahneye çıkması için ünlü sanatçı Lopez ile anlaşma imzalanmıştı.
Ancak Kıbrıslı Rumlar, internet üzerinden, Lopez'in bu otelde sahne almaması için bir kampanya başlattılar.
The Guardian, kampanyanın giderek büyüdüğüne dikkat çekerek, kampanyaya şu ana kadar 7 bin kişinin katıldığını belirtti.
Haberde ayrıca, Amerika'daki Kıbrıs Eylem Ağı "Cyprus Action Network"ün, "Adanın 'barbarların istilası'na maruz kalmasının üstünden neredeyse 40 yıl geçmesinin ardından, bir sanatçının ziyaretine açılması son derece mantıksız olacaktır" yönündeki sözlerine de yer verildi.

Zaman