Kastamonu İl Özel İdaresi, makine parkını güçlendiriyor

Kastamonu İl Özel İdaresi makine parkını güçlendiriyor. Genel Sekreter Zafer Karahasan ihtiyaçlar ve bütçe imkânları göz önüne alınarak makine parkına

Kastamonu İl Özel İdaresi makine parkını güçlendiriyor. Genel Sekreter Zafer Karahasan ihtiyaçlar ve bütçe imkânları göz önüne alınarak makine parkına son olarak Volvo G930 model greyderi de eklediklerini açıkladı.

Volvo 930 marka motorlu greyder, Genel Sekreter T. Zafer Karahasan tarafından test edildi. Karahasan yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi'nin kırsal kesime yönelik hizmetleri açısından en önemli iş makinelerinden birinin greyder olduğunu söyledi. Kışın kar mücadelesinde, diğer mevsimlerde de yol yapım ve bakımında hayati bir araç olan motorlu greyderlerin sayısından ziyade sorunsuz ve masrafsız olarak hizmet vermesinin önemine dikkat çeken Karahasan, ekonomik olarak ömrünü doldurmuş araçların sık sık arıza yaptığı için işletme masrafının fazla olduğunu belirtti.

Alınan aracın Kastamonu'ya uzun yıllar boyunca kazasız, sorunsuz bir şekilde hizmet vermesini temenni eden Karahasan, aracı operatörüne teslim etti.