Bankanın önüne bırakılan şüpheli paketlerden yemek artığı çıktı

Bursa'da kentin en işlek caddelerinden birine bırakılan poşet paniğe sebep oldu. Uzman ekiplerce patlatılan poşetten yemek artığı ve bez parçaları çık

Bursa'da kentin en işlek caddelerinden birine bırakılan poşet paniğe sebep oldu. Uzman ekiplerce patlatılan poşetten yemek artığı ve bez parçaları çıktı.

Merkez Osmangazi İlçesi Atatürk Caddesi Setbaşında Yapı Kredi Bankası önünde bulunan telefon kulübesinin yanında iki aynı paket gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler caddede trafiği durdururken, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Ardından, bölgeye gelen bomba uzman ekipleri iki şüpheli pakete fünye yerleştirdi. Patlatılan paketlerden yemek atıkları ve bez parçaları çıktı. İki ayrı fünye ile patlatılan paketler vatandaşlar arasında korkuya sebep oldu.

Olay yerinden geçerken patlama anını gören bir bayan, "Şu anda ellerim ve dizlerim titriyor. Ben polislere bir şey olduğunu zannettim, o yüzden çok korktum. Şu anda yürümekte dahi zorlanıyorum." dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, paketleri bırakan kişi veya kişilerin kimliğinin belirlenmesine çalışılıyor.