Bakanlardan Düğün Öncesi Şehit Ailesine Ziyaret

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, beraberindeki milletvekilleriyle birlikte Van'ın Çatak ilçesinde araziye döşenen mayının patlaması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Yusuf Tuna Güzey'in ailesini ziyaret etti

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, beraberindeki milletvekilleriyle birlikte Van'ın Çatak ilçesinde araziye döşenen mayının patlaması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Yusuf Tuna Güzey'in ailesini ziyaret etti.
Bakanlar Cemil Çiçek ve Mehdi Eker, AK Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu'nun kızı Fatma Zehra ile Kırgızistan'ın Adana Fahri Konsolosu Yusuf Uğur'un oğlu Samet'in düğün törenine katılmak için Adana'ya geldi.
Çiçek ve Eker, beraberindeki AK Parti Diyarbakır milletvekilleri İhsan Ünal, Kutbettin Arzu, Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar, Vahit Kirişci, Ali Küçükaydın ve Adana Valisi İlhan Atış ile birlikte, şehit Uzman Çavuş Yusuf Tuna Güzey'in Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Çelemli köyündeki baba ocağına gitti.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek beraberindekilerle, taziye çadırında şehidin annesi Sebile ve babası Behlül Güzey'e başsağlığı dileğinde bulundu.
Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildikten sonra bakanlar ve milletvekilleri şehidin 2 odalı, yarı sıvalı baba evine girdiler. Bu sırada Bakan Çiçek, "Basın mensuplarına tepki göstererek biz buraya habere değil, başsağlığına geldik" diyerek tepki gösterdi.
Basın mensuplarının içeriye alınmadığı 10 dakikalık görüşmenin ardından bakanlar ve milletvekilleri ziyaretlerini tamamlayıp ayrıldılar.
Jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı ziyaretten sonra bakanlar ile milletvekilleri köy mezarlığına defnedilen şehidin mezarını da ziyaret edip dua ettiler.
Şehit annesi Sebile Güzey, "Biz vatan sağ olsun diyoruz başka bir şey demiyoruz" dedi.