Türsab'tan Arap Turistlere Karanfil

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Saitabat Bölgesi'ndeki Arap turistlere karanfil dağıttı.

Türsab'tan Arap Turistlere Karanfil
Arap turistlerin gözdesi olan Bursa'nın Kestel ilçesine bağlı Saitabat Şelale Bölgesi'nde turistlerle birebir ilgilenip tatillerinin nasıl geçtiği ile ilgili bilgi alan Mehmet Akkuş, Bursa'ya gelen turistlerin iyi vakit geçirmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini istedi. 1618 sayılı kanun ile tur otobüslerini denetleme hakkının TÜRSAB ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne verildiğini hatırlatan Akkuş, yetkili olmayan kişiler tarafından yapılan denetimlerin Bursa turizmine zarar verdiğini kaydetti. Akkuş, "Bursa Valimiz Sayın Şahabettin Harput'un Bursa turizmini daha ileri boyutlara taşımak için gösterdiği üstün gayretleri bizde turizmciler olarak desteklemeliyiz. Bugün yaptığımız uygulama ile kentimize gelen Arap turistlere tatilleriyle ve Bursa'mızla ilgili sorular sorduk. Bursa'dan çok memnun oldukları izlemini elde ettik. Bu anlamda Bursa turizmini geliştirmek için bütün kurum ve kuruluşlara önemli görevler düşmektedir. Biz de TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu olarak bu konuda yoğun bir çaba içerisindeyiz" dedi.
Saitabat Şelale Bölgesi'nde Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte yaptıkları ilk uygulamayı önümüzdeki günlerde de sürdüreceklerini kaydeden Akkuş, "Bursa'yı yurt dışında da tanıtmak için Almanya'dan Dubai'ye kadar katıldığımız fuarlar sonuçlarını vermeye başladı. Bu sene Bursa'ya gelen turist sayısında önemli artış gözleniyor. Yaz ve kış şartlarında Bursa'nın bütün turizm olanaklarını en iyi şekilde değerlendirmeliyiz" diye konuştu.
Konuşmasının ardından Akkuş, Arap turistlere karanfil dağıttı.