Sürat'ten gönderi yapanlar acil sağlık güvencesi altına alınacak

Kargo sektörünün önde gelen firmalarından Sürat, Türkiye'nin ilk acil sağlık hizmeti veren kuruluşu Medline ile işbirliğine gitti. Temmuz ayında başla

Kargo sektörünün önde gelen firmalarından Sürat, Türkiye'nin ilk acil sağlık hizmeti veren kuruluşu Medline ile işbirliğine gitti. Temmuz ayında başlayan işbirliğiyle Sürat Kargo'dan tek bir gönderi yapanlar, 24 saat acil sağlık hizmeti alma hakkı elde edecek.

Acil sağlık hizmetlerinde uluslararası bir kurum olan Joint Commission International akrediteli dünyanın iki kuruluşundan biri olan Medline'in ücretsiz ambulans, acil ilk müdahale ve telefonla tıbbi danışmanlık hizmetlerine 1 yıl boyunca sahip olabilen Sürat müşterileri, bu hizmetten kendileri faydalanabileceği gibi yakınlarına da hediye edebilecek. Türkiye'nin her yerinde faaliyetlerini yürüten; halen Ankara ve İstanbul'da kendi alarm merkezleri, ambulansları ve personeli bulunan ve Türkiye'deki yaklaşık 400 noktada kriterlerine uygun iş ortaklarıyla görev yapan Medline ekipleri, en kalabalık trafikte dahi 15 dakika içinde Sürat Kargo'yu tercih edenlerin yardımına yetişiyor.

Kampanyadan yararlanmak için Sürat Kargo'dan bir gönderi yapmak ve cüzi bir aktivasyon bedeli ödemek yeterli. Acil durumlarda Sürat'in isme özel düzenlediği kartın üzerindeki 0212 444 12 12 no'lu hattından Medline yetkililerine ulaşmak mümkün. Telefonu açan doktor, mevcut durum hakkında bilgi aldıktan sonra sağlık problemi konusunda kişiyi aydınlatıyor; ambulans gelene kadar yapması gerekenler konusunda onu yönlendiriyor. Uzman Medline ekibi vakaya ulaştığında acil müdahalede bulunuyor ve tercih edilen hastaneye hastayı naklediyor. Hizmet kapsamında Sürat müşterileri, acil olsun ya da olmasın 7/24 sağlık sorunlarını Medline Alarm Merkezi doktorlarına danışabiliyor.

SÜRAT, TÜKETİCİLERE EN ÇOK TAVSİYE EDİLEN KARGO ŞİRKETİ OLDU

Sürat Kargo daha önce aldığı tüketici ödülünün ardından Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından 2010 yılının 'Tüketicilere En Çok Tavsiye Edilen Kargo Şirketi' seçildi. SMS ile kargo teslim bildirimini sektörde ilk kez hayata geçiren kargo şirketi, daha sonra geliştirdiği yenilikçi hizmetlerle de müşterilerinin kalbini kazanmaya devam etti. 'İnternetten al, kapıda öde' hizmeti ile kredi kartı numarasını vermek, banka veya posta havalesi ile uğraşmak istemeyenlere gönderileri ulaşınca kapıda ödeme imkanı sunan Sürat Kargo, böylece hem tüketicilere hem de internetten satış yapan firmalara büyük kolaylıklar getirmiş oldu.