İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü heyeti Bayburt Üniversitesi'ne hayran kaldı

İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof. Dr. Zafer İlke ve beraberindeki heyet, Bayburt Üniversitesi'nde yüksek lisans ve doktora programları hak

  İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof . Dr . Zafer İlke ve beraberindeki heyet , Bayburt Üniversitesi ' nde yüksek lisans ve doktora programları hakkında bilgi verdi .

Bayburt Üniversitesi ' ni ziyaret eden İzmir İleri Teknoloji Enstitüsü Rektörü Prof . Dr . Zafer İlke , Rektör Yardımcısı Halis Püskülcü , Fen Fakültesi Dekanı Prof . Dr . İsmail Hakkı Duru , Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof . Dr . Barış Özerdem ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç . Dr . Talat Yalçın ' dan oluşan heyet , Bayburt Üniversitesi senato odasında enstitülerinin yüksek lisans ve doktora programları hakkında bir sunum yaptı . Heyet sunumun ardından Bayburt Üniversitesi ' nin fiziki alanlarını ve teknik imkânlarını yerinde gördü . Hızla tamamlanan fiziki yapı ve teknik altyapıya hayran kaldıklarını dile getiren heyettekiler , birçok köklü üniversitede dahi bulunmayan video konferans sistemi ile ilgili bilgi aldı . Salonun bir kopyasını kendi üniversitelerinde de oluşturmak için Bayburt Üniversitesi bilgi işlem merkezi yetkililerinden teknik bilgi talep eden heyettekiler , fiziki yapıların ve kampüsün iki yılda tamamlandığını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi .

Bayburt Üniversitesi ' nin Bayburt için bir şans olduğuna vurgu yapan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü heyeti kısa zamanda bu büyük gelişmeyi gerçekleştiren Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof . Dr . Murat Mollamahmutoğlu başta olmak üzere idari ve akademik personeli tebrik etti . Ziyaret sonunda Prof . Dr . Murat Mollamahmutoğlu tarafından ziyaretçi heyete Bayburt Üniversitesi ile ilgili çeşitli hediyeler sunuldu .