Özge Ulusoy ve Ferruh Taşdemir boşandı

Özge Ulusoy ve Ferruh Taşdemir'in 1 gün süren evlilikleri, dün resmen sona erdi. Anlaşmalı olar...




Özge Ulusoy ve Ferruh Taşdemir'in 1 gün süren evlilikleri, dün resmen sona erdi. Anlaşmalı olarak boşanan ikilinin duruşması 10 dakikada karara bağlandı.

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy, geçtiğimiz haziran ayında ani bir kararla yapımcı Ferruh Taşdemir'le nikâh masasına oturmuş, ancak evlilikleri yalnızca bir gün sürmüştü. Ulusoy'un annesi Armağan Ulusoy, Çeşme'deki nikâh törenini basmış, daha sonra kızını da alarak İstanbul'a dönmüştü. Olaylı evlilik, dün resmen sona erdi. Özge Ulusoy, Sirkeci Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya annesi Armağan Ulusoy ve avukat babası Haydar Ulusoy ile erkenden geldi. Taşdemir ise, mahkeme salonuna son anda giriş yaptı.

Dostluğumuz devam ediyor 10 dakikada karara bağlanan duruşmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özge Ulusoy, "Evliliğimiz bitti ama arkadaşlığımız devam edecek. Küs ayrılmadık. Dostluğumuz eskiden nasılsa bundan sonra da öyle olacak. Lütfen daha fazla soru sormayın, çünkü basın yasağı devam ediyor" dedi. Taşdemir ise, "İkimiz için de hayırlısı olsun diyorum. Anlaşmalı olarak boşandık zaten. Bir ay evli kaldık ama bir gün bile beraber olmadık. Birbirimizden herhangi bir talebimiz de olmadı" diye konuştu

Milliyet