Trabzon’da Cavenaghi sesleri - SPOR

Bordo-Mavililer’in Fransız ekibi Bordeaux’da forma giyen Arjantinli forvet için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Sırp golcü Panteliç’te ise tek rakip Almanya’dan Dortmund kaldı



Bordo-Mavililer’in Fransız ekibi Bordeaux’da forma giyen Arjantinli forvet için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Sırp golcü Panteliç’te ise tek rakip Almanya’dan Dortmund kaldı

Yeni sezon için golcü arayışlarını sürdüren Trabzonspor’un Arjantinli Fernando Ezequiel Cavenaghi için harekete geçtiği ileri sürüldü. Teknik Direktör Şenol Güneş’in forvet transferinde ısrarcı olması üzerine çalışmalarına hız veren yöneticilerin Fransız temsilcisi Bordeaux’da forma giyen 27 yaşındaki Tangocu’ya teklif götürdüğü bildirildi. 75 maçta 32 gol attığı Bordeaux’da geçen sezon fazla şans bulamadığı için ayrılmak isteyen Cavenaghi’nin ayrılmaya sıcak baktığı ifade ediliyor. 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Arjantinli’ye River Plate ve Spartak Moskova’dan da teklif olduğu kaydedildi. Bu arada Trabzonspor’un uzun süredir ilgilendiği Sırp golcü Pantelic’te Borussia Dortmund’tan başka rakibi kalmadığı kaydedildi.

Süper Kupa için özel forma hazır

Trabzonspor, Bursaspor ile oynayacağı Süper Kupa karşılaşmasında Nike tarafından özel olarak hazırlanan gri formaları giyecek. TS Club’larda satışına başlanan Süper Kupa logolu formalara taraftarların ilgisinin yüksek olduğu bildirildi. Yöneticiler klasik çubuklu formaların da büyük talep gördüğünü ifade ediyorlar. 

Alanzinho’ya yeni sezonda özgürlük

Isparta Davraz’da yeni sezonun ilk bölüm çalışmalarına devam eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş’in oyun sistemi de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Yaptığı basın toplantılarında takımının hücum sistemini “Bol paslı ve çabuk” şeklinde ifade eden Güneş’in Brezilyalı yıldız Alanzinho’yu orta sahada serbest adam olarak oynatacağı ortaya çıktı. Hocasının kendisine özgürlük tanımasınndan son derece memnun olan Sambacı’nın idmanlarda yüksek formuyla dikkat çektiği bildirildi.

Selçuk’la “uzatma” görüşmeleri başladı

Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Selçuk İnan, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yönetimle görüşmeler yaptıklarını söyledi. Bordo-Mavili kulübü sitesinde bu konuda açıklamalarda bulunan Selçuk, “Taraftarlarımız hakkımda çıkan transfer dedikodularına kesinlikle inanmasın. Benim anlaşmam devam ediyor ve uzatmak için de görüşüyoruz. Ben hiç kimseyle zaten görüşmedim. Burada mutluyum ve kalmak istiyorum. Bu sezon tek hedefimiz ipi göğüslemek. Başka bir düşüncem yok” dedi.

 

Star Gazete