Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin 2. taksit ödemesi (hemen sorgula)

Motorlu taşıtlar vergisi sorgulama ekranı.Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin 2. taksit ödemesi sorgulama.Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin 2. taksit ödemesi Temmuz ayı içerisinde yapılacak.

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin 2. taksit ödemesi (hemen sorgula)
  Motorlu taşıtlar vergisi sorgulama ekranı ile aracınızın MTV vergisini ö ; ğrenebilirsiniz . Motorlu taşıtlar vergisi sorgulama işlemleri Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından Motorlu Taşıtlar Verdi Dairesi ' ne ayırdığı web sayfasından yapılıyor . Web sayfasında Motorlu taşıtlar vergi hesaplama , Motorlu taşıt sorgulama ve Kredi kartı ile borç ; ö ; deme , Kasko değerleri ve Motorlu taşıtlar vergisi ö ; deme noktalarını bulabilirsiniz . Motorlu taşıtlar vergisi 2 . taksit ö ; demeleri son tarihi 31 Temmuz Cumartesi gü ; nü ; ne denk geldiği iç ; in son ö ; deme tarihi 2 Ağustos 2010 olarak değiştirildi .

Birinci taksiti Ocak ayı iç ; erisinde yatıran motorlu taşıt sahipleri , verginin son taksitini 31 Temmuz ' un Cumartesi gü ; nü ; ne denk gelmesi nedeniyle 2 Ağustos Pazartesi mesai saati bitimine kadar vergi daireleri , vergi tahsiline yetkili bankalar ve gelir idaresi başkanlığının internet sitesinden ö ; deyebilecek .

Otomobili bulunanlar , motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksiti olarak 22 , 5 lira ile 7 bin 344 , 5 lira arasında ö ; deme yapacak .

Taşıt sahipleri , motor silindir hacmi 1 . 300 cm3 ve aşağısında olan , 3 yaşa kadarki otomobiller iç ; in bu ay 202 , 5 lira , aynı motor gü ; cü ; ne sahip 16 yaşın ü ; zerindeki otomobiller iç ; in de 22 , 5 lira vergi yatıracak . 1-3 yaş grubunda , motor silindir hacmi 4001 cm3 ve ü ; stü ; ndeki otomobillerin ikinci taksit vergisi ise 7 bin 344 , 5 lirayı bulacak .

Motosikleti olanlar , ikinci taksit olarak 6 , 5 lira ile 488 , 5 lira arasında , minibü ; sü ; olanlar 80 lira ile 488 , 5 lira arasında , otobü ; s sahipleri 161 lira ile 977 , 5 lira arasında , kamyonet ve kamyonu bulunanlar da 72 lira ile 1 . 100 lira arasında motorlu taşıt vergisi verecek .

AA

MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ SORGULAMA