Trabzonsporlu Selçuk: Zirve için rakiplerimize göre avantajlıyız

Trabzonsporlu futbolcu Selçuk İnan, bugüne kadar hiçbir takımla transfer konusunda görüşmediğini ve görüşmeyeceğini söyledi.

Başarılı futbolcu, bord

Trabzonsporlu futbolcu Selçuk İnan, bugüne kadar hiçbir takımla transfer konusunda görüşmediğini ve görüşmeyeceğini söyledi.

Başarılı futbolcu, bordo-mavili kulüben internet sitesi aracılığı ile yaptığı açıklamada, uzun yıllar Trabzonspor formasını giymek istediğini kaydetti. Trabzonspor'da mutlu olduğunu ifade eden başarılı futbolcu, şöyle devam etti: "Bugüne kadar da hiçbir takımla görüşmedim, görüşmeyeceğim de. Şu anda takımımla sözleşmemi uzatma konusunda her şey olumlu gidiyor. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor'da oynamak istiyorum."

Trabzonspor'un kendisine çok şey kattığını ve bu büyük kulüpte kaptanlık mertebesine kadar ulaştığını hatırlatan Selçuk, "Manisaspor'daki performansımla Trabzonspor'daki dönem arasında çok büyük farklılıklar var. Çünkü artık olgunlaştım. Bugüne kadar çalıştığım teknik direktörlerin hepsi benim için değerli. Ancak Şenol hocanın bizdeki yeri çok ayrı. Kişiliği çok sağlam ve iyi bir insan. Sevecen birisi. Hocalığına zaten kimse bir şey söyleyemez." ifadelerini kullandı.

Selçuk, rakiplere oranla istikrarlı kadrosuyla Trabzonspor'un zirve için şanslı takım olduğunu da sözlerine ekledi.