Tedaş İl Müdürü Çamaltı'ya Espiye Belediyesi'nden Teşekkür

Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, şehir içi aydınlatma çalışmalarından dolayı TEDAŞ Giresun İl Müdürü Köksal Çamaltı'ya teşekkür plaketi verdi.

Tedaş İl Müdürü Çamaltı'ya Espiye Belediyesi'nden Teşekkür
TEDAŞ İl Müdürü Köksal Çamaltı'ya elektrik yatırımlarının ilçeye gelmesinde ve elektrik hizmetlerinin hayata geçmesindeki büyük emeğinden dolayı Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Karadere, plaket takdiminde yaptığı konuşmasında, "Sayın Müdürümüze ilçemizin elektrik yatırımlarında ve hizmetlerinin gelmesinde, özellikle sahil yolu ve şehir içi aydınlatmasında gösterdiği üstün çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
TEDAŞ İl Müdürü Çamaltı, "Çalışmalarımızın manevi ödülleri olan bu teşekkür plaketleri bizleri onurlandırıyor. Biz çalışmalarımızı plaket için değil hizmet etmek için sürdürüyoruz. Plaketler bu çalışmaların manevi takdirleridir. Ben her zaman söylediğim gibi çalışmalarımız ve başarılarımız bir ekibin başarısıdır. Ben tüm bu ödülleri birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarım adına alıyorum. Başarı tüm TEDAŞ camiasının ortak ve ahenkli çalışmalarının ürünüdür" diye konuştu.