Rektör Adayı Pakdemirli'den Başkan Yıldız'a Ziyaret

Manisa Celal Bayar Üniversite'sinde (CBÜ) rektör adayı olduğunu açıklayan CBÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof

Rektör Adayı Pakdemirli'den Başkan Yıldız'a Ziyaret
Manisa Celal Bayar Üniversite'sinde (CBÜ) rektör adayı olduğunu açıklayan CBÜ Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı ziyaret etti.
Yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi veren Pakdemirli, CBÜ'nün dünya üniversiteleriyle aynı seviyeye gelmesi için gayret göstereceklerini söyledi. İl Genel Meclisi Başkan Dursun Ali Yıldız, Celal Bayar Üniversitesi'nin Manisa için çok önemli olduğu belirterek, CBÜ'nün Manisa'nın lokomotifi olarak niteledi. İl Genel Meclisi olarak üniversiteye her türlü desteği verdiklerini ifade ederek özellikle üniversite gençliği ile bazı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldız, Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'ye adaylığı konusunda hayırlı olsun temennisine bulundu.
Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü'ne adaylığını açıklayan ve ziyaret turlarını sürdüren Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı ziyaretinin ardından turlarının devam edeceğini ifade ederek bütün Manisalıların desteğini almak istediğini kaydetti.