Osmaniye Valisi Cerrah: Teröristlerin hakkından geleceğiz

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, bu gün defnedilen iki şehit polis ve 4 askerin yaralandığı terör saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.

Kadirl

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, bu gün defnedilen iki şehit polis ve 4 askerin yaralandığı terör saldırısı ile ilgili açıklama yaptı.

Kadirli ilçesindeki cenazeye katılan Vali Cerrah, daha sonra Hasanbeyli ilçesinde PKK saldırısında yaralanan askerleri ziyaret etti.

Vali Cerrah, yaralı askerlerin sağlık durumları hakkında hastane başhekimi Dr. Musa Ezici'den bilgi aldı.

Bugün birisi merkez diğeri ise Kadirli ilçesinde olmak üzere iki şehit polisin cenazelerine katıldığını anlatan Vali Cerrah, "Önce Adana'daki törene katıldık. Törenden sonra şehitlerimizi defnetmek üzere Kadirli'ye geldiğimizde Hasanbeyli Çolaklı mevkisi dediğimiz yerde terör saldırısı olayı gerçekleştirildiğini öğrendim. Askerlerimizde hayati tehlike arz edecek bir durum yok. Sadece başçavuş olan tim komutanı ayağındaki dolaşım bozukluğundan dolayı Adana'ya sevk edildi. Diğer askerlerimizde kollarında kırık var. Bir askerimizde damarda bir kesik vardı ona müdahale ettiler. Bir askerimizde de hafif bir yaralanma var. Ucuz atlatılan bir eylem. Bu eylemi yapanlar uzun yıllardır Amanoslarda gezen teröristler. Bunların mutlaka hakkında geleceğiz." şeklinde konuştu.

Teröristlerin Amanoslarda gezmesine izin vermeyeceklerini vurgulayan Vali Cerrah, "Bu eylemleri en kısa sürede bitireceğiz. Teröristleri en kısa sürede adalete teslim edeceğiz. Şehitlerimizin kanını kesinlikle yerde bırakmayacağız. Devletimiz büyük bir devlettir. Türk milleti büyük bir millettir. Bunlarla başa çıkmakta zorlanmayacaktır. En kısa sürede bunlara gereken yapılacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri ile milletimize başsağlığı diliyor, yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum." ifadesini kullandı.