Hepar Genel Başkanı Pakumoğlu 7 Ağustos'ta Kayseri'de

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İl Başkanı Tunahan Önder, 7 Ağustos'ta Genel Başkan Osman Pamukoğlu'nun Kayseri'ye gelerek 'referanduma hayır' mitingi düzenleneceğini söyledi.

Hepar Genel Başkanı Pakumoğlu 7 Ağustos'ta Kayseri'de
İl Başkanı Tunahan Önder yaptığı açıklamada, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumu demokrasiye geçiş olarak nitelendiren iktidar ve onun yandaşlarının Türk Halkı'nın gözünün içine baka baka yalan söylediğini ileri sürdü. Önder, "Hükümetin yalanları; 12 Eylül'den hesap soracaklarmış, memura toplu sözleşme hakkıymış, Yargı bağımsızlaşacakmış, zaman aşımı ve yaş haddinden kimse yargılanamaz, adalet bakanına bağlanan yargının bağımsızlaşacağını söyleyenler bu halkı aptal zannediyor. Deniz feneri davası, Galataport ihalesi, sınırın 49 yıllığına İsrail'e verilmesi gibi birçok peşkeş çekme teşebbüsleri Yargıtay'a takıldı. Bunların asıl amacı devlet teşekkülleri ve vatan topraklarını ona buna peşkeş çekmelerini engelleyen, rejimin ve ülkenin bölünmez bütünlüğü koruyan Yargıtay'ı kontrol altına almak, buna müsaade etmeyeceğiz" dedi.
"HEPAR olarak gerekirse kapı kapı gezerek bu cumhuriyeti yıkma ve hırsızları aklama operasyonunu halkımıza anlatacağız" diyen Önder, "Bu bağlamda 07 ağustos Cumartesi günü saat 17.00 da Kayseri Cumhuriyet meydanında Genel Başkanımız Osman Pamukoğlu'nun da katılacağı 'referanduma hayır' mitingi düzenleyeceğiz. Tüm Kayserili vatanseverleri destek olmaya çağırıyoruz" ifadesinde bulundu.