Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i Ziyaret Etti

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i Ziyaret Etti
Yaz tatilini geçirmek üzere ailesiyle birlikte Giresun'a giderken Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı burada Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel ile bir süre sohbet etti. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile uzun süre arkadaşlık ve dostluk bağı olduğunu söyleyen Suşehri Belediye başkanı Sedat Sel, "Bağcılar demek Suşehri demek, Sivas demek, Sivaslılar olarak kendisi bizleri, bizde kendilerini çok seviyoruz. Başkanımın bu üçüncü ziyareti. Biz Sivaslılar olarak başkanımızı çok seviyoruz. Biz bölge olarak da aynı bölgenin çocuklarıyız kendisine bu ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise, "Kelkit Vadisi dediğimiz bu vadi, bu bölgede bütünleşiyor. Bütünleştiği, kesiştiği noktada, bizim Karadeniz'imizin zirvesi, bu bölgenin de en yüksek dağı. Karagöl dağı biliyorsunuz 3 bin 170 metre yükseklikte. Bu bölgenin de en yüksek zirvesi. Biz Suşehri ve Koyulhisar'la birlikte paylaşıyoruz orayı. Aynı vadinin ve aynı yörenin insanlarıyız. Özellikle İstanbul'da 33 yıldır Suşehri yoğunluklu, tabi ki burada Zara, İmranlı ve diğer çevrelerde var ama Bağcılar da hep bir aile olarak yıllardır beraber yaşıyoruz. Çocukluğumuz birlikte geçti. Memleketimizi çok seviyoruz. Anamız, babamız her şeyimiz burada ama hayatımız yaşam olarak İstanbul'dayız. Bu açıdan farklı bir dostluk, farklı bir birliktelik var. Şu söz beni her zaman duygulandırmıştır. Bu bölgeden geçerken herkes misafir edelim diye evine davet ediyor" diye konuştu.
Karagöl dağında bu bölge halkı ile bir şenlik yapmayı çok arzuladığını belirten Çağırıcı, "Bir projemiz var. Buradan Suşehrili ve Zaralı hemşerilerimizi, çevre komşu ilçelerimiz halkını alıp Karagöl'e götüreceğiz. Ortak bir organizasyonla kültürümüzü orada paylaşıp, Suşehri ve çevre ilçeler olarak Karagöl şenliklerini düzenlemek istiyoruz ve bu konuda ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız" dedi.
Başkan Çağırıcı'nın ziyaretine, Suşehrili Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Keşvelioğlu'da eşlik etti.