Rize'deki kazada ölenler toprağa verildi

Rize'nin Ardeşen ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Adem Kalın, 2 yaşındaki oğlu Yunus Emre Kalın ve damat Rahmi Demirkıran toprağa veri

Rize'nin Ardeşen ilçesinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden Adem Kalın, 2 yaşındaki oğlu Yunus Emre Kalın ve damat Rahmi Demirkıran toprağa verildi.

Rize'nin Güneysu ilçesi Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze törenine, kazada ölen Adem Kalın (31) ve 2 yaşındaki Yunus Emre'nin ailesi ve yakın akrabaları, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, siyasi parti liderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazını Adem Kalın'ın halasının oğlu Faik Kalın kıldırdı. Cenaze duasını ise Güneysu Müftüsü Muhammet Yıldız yaptı. Cenazeler, kılınan namaz ve dualar eşliğinde ilçeye bağlı Güneli Köyü'ndeki aile kabristanlığına defnedildi.

Öte yandan, elim kazada araç içerisinde bulunan ve hafif yaralanan Âdem Kalın'ın 3 aylık hamile eşi Nuriye Kalın'ın eşinin ve oğlunun öldüğünden haberi olmadığı, araçta yaralanan diğer kişi Gelin Canan Demirkıran'ın da kazada ölen Damat Rahmi Demirkıran'ın ölümünden haberdar edilmediği bildirildi. Rahmi Demirkıran'ın cenazesinin Artvin'in Yusufeli ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.