Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nden Başkan Torun'a Ziyaret

Pazarlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret etti.

Yapılan Genel Kurulda yapılan seçimde yönetim kurulu olarak seçilen Sami Doğan, Hüseyin Aşken ve İbrahim Kul tarafından Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'u makamında ziyaret ettiler.
Ziyaret Sonrası Pazarlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sami Doğan, "Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizin yönetim kuruluyla beraber İlçe Belediye Başkanımız Ahmet Torun'u makamında ziyaret ettik. Birlik ve beraberlik içinde Kooperatifimizi ayağa kaldıracağız. Kooperatifimizi borç yükünden kurtararak kar eden bir kooperatif yapacağız. Eski yönetimden kooperatifi devir aldık. İşimizin kolay olmadığı aşikar. Ama biz zor işlere talibiz. Şimdi çalışma zamanı. Kooperatifimizin ve üyelerimizin menfaatlerini göz önünde tutarak çalışmaya başladık. 10 yıllık tecrübemi Tarımsal kalkınma Kooperatifi için kullanacağım. Kooperatifimizi kapalı kapılar ardında değil şeffaf ortamda yöneteceğiz. Yönetim kurulu olarak kooperatifimiz üyelerinin her türlü tekliflerine açığız. Kooperatifimizi hep birlikte yöneteceğiz ve sahip çıkacağız " diye konuştu.
Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'da, " Pazarlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin Yönetim Kurulunun zeyaretleri bizleri son derece memnun etti. Yönetim Kurulu ve yönetim Kurulu başkanının birlik ve beraberlik içersinde Tarımsal Kalkınma Kooperatifimizi düzlüğe çıkaracaklarından eminim. Bizlerde her türlü desteğimizi sonuna kadar kullanacağız. Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.