Gyan için zam ve çifte bonus - SPOR

Yönetim, Ganalı’nın bonservisi için 15 milyon euro’da direnen Rennes’e yaptığı teklifi 14 milyona çıkarırken, Şampiyonlar Ligi vizesi ve Gyan’ın 15 gol atması halinde 500’er bin euro daha ödeyecek



Yönetim, Ganalı’nın bonservisi için 15 milyon euro’da direnen Rennes’e yaptığı teklifi 14 milyona çıkarırken, Şampiyonlar Ligi vizesi ve Gyan’ın 15 gol atması halinde 500’er bin euro daha ödeyecek

Stoch ve Dia’yı alan Fenerbahçe, Asamoah Gyan için Rennes’ne götürdüğü teklife zam yaptı.. Sarı-lacivertli yönetim daha önceki teklifini artırarak 14 milyon euro’ya yükseltti. Fransız kulübünün ise 15 milyon euro’nun altına inmeyi düşünmediği ifade edildi. Ancak fark 1 milyona kadar indiği için her an anlaşma sağlanabileceği ifade edildi.

ARADAKİ FARK BONUSLA KAPANACAK

Kanarya bu 14 milyon euro’nun yanı sıra Rennes’e ilave olarak “Bonus” teklifinde de bulundu. Fransızlar’ın  istediği 15 milyonluk rakama bonus yolu ile ulaşmak isteyen Fener yönetimi, takımın Şampiyonlar Ligi’ne kalma hakkı kazanması halinde 500 bin euro, Dia’nın Süper Lig’de 15 golü geçmesi halinde de 500 bin euro daha vermeyi taahhüt etti.

ALTERNATİFLER GOMİS VE HOARAU

Şimdi Rennes kulübü ya 14 milyon euro artı bonus teklifini kabul edecek ya da bonustan vazgeçip garantiye yönelip 15 milyon euro alacak. Gyan’ın alacağı ücrette ise problem yaşanmıyor. Ganalı oyuncuya yıllık 2.5 milyon euro ödenecek. Bu arada Lyon’lu Bafetimbi Gomis ve Paris Saint Germain’li Hoarau ise B planı olarak listede bulunan isimler.

Yeni sezon forma tanıtımı bu akşam

Fenerbahçe Kulübü bu sezon giyeceği formalarını tanıtımını bu akşam yapacak. Saracoğlu Stadı’nda 1907 Tribünü’nde saat 19.07’deki tanıtıma Fenerbahçeli futbolcuların yanı sıra mankenler de katılacak. Yeni sezona ait forma satışı ise yarın yapılacak.

Santos: Ben de gerçek Fenerliyim

Spor Toto Dostluk Kupası’ndaki tek golü atan Santos, “Arkadaşlarım bana, gerçek Fenerli olmak için Galatasaray’a gol atmam gerektiğini söylemişlerdi. Almanya’da bunu başardım. Artık gerçek Fenerbahçeli oldum” şeklinde konuştu.

Star Gazete