Galatasaray, yine basına kapalı çalıştı

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo kentindeki Horst kasabasında sürdüren Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına bu akşam bas

Yeni sezon hazırlıklarını Hollanda'nın Venlo kentindeki Horst kasabasında sürdüren Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına bu akşam basına ve taraftara kapalı yaptığı antrenman ile devam etti.

Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde akşam yapılan çalışma yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Antrenman, oyuncuların yaptığı düz koşu, açma ve germe hareketleriyle başladı. İkinci bölümdeki topla koordinasyon, pas ve şut çalışmasının ardından son bölümde üç grup hâlinde çift kale maç yapıldı. İdman, soğuma hareketlerini takiben tamamlandı.

Ayak bileğindeki sakatlık devam eden Anıl Dilaver, fitness salonunda çalıştı. Sağ aşil tendonunda rahatsızlık hisseden Milan Baros, takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı. Üst arka adalesindeki problem süren Aydın Yılmaz'ın tedavisine sağlık merkezinde devam edildi.

Çarşamba günü gerçekleşen hazırlık maçında aldıkları darbeler nedeniyle dün sabah antrenmanına çıkamayan oyunculardan Ali Turan ve Musa Çağıran, antrenmanın tamamında takımla birlikte yer aldılar. Özel işleri ve eski kulübü ile olan ilişkisini kesmek için izinli olarak Monaco'ya giden Juan Pablo Pino ise akşam antrenmanına katılmadı.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına yarın sabah yerel saatle 09.30'da yapacağı basına ve taraftara kapalı antrenman ile devam edecek.

Galatasaray, yaz kampındaki son maçında Belçika'nın KSC Hasselt takımıyla TSİ 20.00'da Sport Stadion'da karşılaşacak. Mücadele, GSTV'den naklen yayınlanacak.