Sgk İl Müdürü Kır'dan Büyükkılıç'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kayseri İl Müdürü Mehmet Kır, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret ederek, SGK Kayseri istatistikleri hakkında bilgiler verdi.

Sgk İl Müdürü Kır'dan Büyükkılıç'a Ziyaret
Kayseri ilinin gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir il olduğunu ve çevresi ile bir bölge şehir konumunda bulunduğu belirten SGK İl Müdürü Mehmet Kır, "Kayseri hizmet binamız içerisinde hem idari kadro hem de vatandaşların günlük olarak direkt hizmet aldığı bölüm birlikte yer almaktadır. Her geçen gün büyüyen mükellef sayımıza istinaden idari bölümü bir başka mekâna taşımak istiyoruz. Bizim şehrin muhtelif yerlerinde arsamız var. İdari binayı ayırdığımız zaman Kayserili hemşerilerimize daha iyi bir hizmet verebileceğiz" dedi.
Melikgazi Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve dayanışma içerisinde olmanın Kayseri'ye ve Kayserililere hizmet olarak yansıdığını belirten Memduh Büyükkılıç, SGK İl Müdürlüğü ile belediye arasında yapılabilinecek çalışmaları değerlendirdiklerini ve özellikle kış mevsiminde belediye çalışanlarına SGK mevzuatı konusunda seminer verilmesine karar verdiklerini söyledi.
SGK İl Müdürlüğünün yapacağı hizmet binası ile ilgili olarak da her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını ifade eden Büyükkılıç, bu tür ziyaretler sonunda hizmet ve yatırım alanlarının araştırıldığını, gündeme geldiğini ve sonuçta uygulanarak Kayseri'ye katkı sağladığını sözlerine ekledi.