Şereflikoçhisar Müftülüğü, yaz Kur'an kursu öğrencileri arası futbol turnuvası düzenledi

Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçe Müftülüğü, yaz Kur'an kursu öğrencileri arası futbol turnuvası düzenledi. Kur'an-ı Kerim öğrenmek için kurslara gelen

Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçe Müftülüğü, yaz Kur'an kursu öğrencileri arası futbol turnuvası düzenledi. Kur'an-ı Kerim öğrenmek için kurslara gelen öğrencilerin sıkılmamaları için sosyal aktiviteler düzenleyen müftülüğün futbol turnuvasına öğrenciler büyük rağbet gösterdi.

Şereflikoçhisar genelinde 60 camide verilen yaz Kur'an kursuna katılan öğrenciler, haftanın belli günlerinde futbol maçları yaparak stres atıyor. İlçe Müftüsü Hüseyin Can'ın hakemlik yaptığı müsabakalarda öğrenciler, hem spor yaptı hem de kaynaştı.

İlçe Müftüsü Hüseyin Can, "Çocuklar normalde birbirlerini tanımadıkları halde bu müsabakalarda kaynaşıyorlar. Bunun yanı sıra Kur'an öğrenmek için gelen öğrencilerimizi sıkmamak için yaptığımız bu tür etkinliklerle öğrenimlerini keyifli hale getiriyoruz. Bizler de çocuklarla olmaktan mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Yapılacak müsabakalar sonucunda dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verilecek. Ayrıca devam eden bilgi yarışmalarında da başarılı olan kursiyerler ödüllendirilecek.