Yeni Sezonda Görev Alacak Hakem Ve Gözlemciler Belli Oldu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanlığı, 2010-2011 futbol sezonunda görev alacak klasman hakemlerinin isimlerini duyurdu.

Dernek binasında yapılan açıklamada, 8. bölgede en fazla terfi eden hakem sayısının Adıyaman'a ait olduğu bildirildi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernek Başkanı Akif Beyaz, Türk sporunun kalkınması ve gelişmesi için gayret sarf eden hakem ve gözlemcilerin birlik ve beraberlik içerisinde görevlerini yapmaya devam ettiğini söyledi.
TFFHGD Başkanı Akif Beyaz, klasman hakemliğe yükselen hakem ve gözlemcilerin isimlerini şöyle açıkladı:"Mehmet Demir (Ulusal Hakem), İsmet Gülbağlar (Ulusal Yrd. Hakem), Sermet Tokbaş (Ulusal Yrd. Hakem), Mustafa Ak, Ali Köse, Cemil Yardım (Bölgesel Hakem), Nevzat Teker, Fahri Doğan, Emrah Toktaş, Ali Traş, Bahadır Yıldırım (Bölgesel Yard. Hakem), Musa Murat Yüzer (Ulusal Gözlemci), Mehmet Yapıcı ve Mahmut Delibaş ise (Bölgesel Gözlemci)."
TFFHGD Başkanı Akif Beyaz: "Adıyaman hakem ve gözlemciler camiasını her zaman destekleyen başta MHK Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan ve MHK Bölge Sorumlusu Galip Bitigen olmak üzere bütün MHK üyelerine sonsuz şükranlarımı sunarım. Onların bu güvenine layık olmak için daha çok çalışacağız" dedi.