Turizm Yatırımcıları Kuşadası'ndaki Sektör Toplantısında Buluşacak

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Yönetimi, İzmir ziyaretinde Kuşadası ve Selçuk Belediye Başkanları"nın da katılacağı genişletilmiş sektör toplantısını Kuşadası'ndaki Pine Bay Resort tesisinde gerçekleştirecek

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Yönetimi, İzmir ziyaretinde Kuşadası ve Selçuk Belediye Başkanları"nın da katılacağı genişletilmiş sektör toplantısını Kuşadası'ndaki Pine Bay Resort tesisinde gerçekleştirecek.
TYD heyeti, 23 Temmuz 2010 Cuma günü, İzmir Valisi Mustafa Cahit Kıraç"ı ve
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu"nu İzmir ve çevresindeki turizm yatırımları konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla ziyaret edecek. TYD Yönetim ve İcra Kurulu ortak toplantısı, 23 Temmuz 2010 Cuma günü Kuşadası"nda bulunan Pine Bay Resort tesisinde saat 16.30"da yapılacak.
TYD Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, " Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün ve Selçuk Belediye Başkanı Hüseyin Vefa Ülgür'ün de katılımıyla Pine Bay Resort tesisinde saat 18:00-20:00 arasında gerçekleşecek olan "TYD Bölge Toplantısı""nda, Kuşadası Bölgesi ve civarında tesisleri olan yatırımcıların, işletmecilerin, marinaların, acentelerin ve diğer sektör temsilcilerinin çeşitli konulardaki sorunları ve görüşleri irdelenecektir " denildi.