Metin Uca 21. Aliağa Emek Ve Barış Şenliklerinde

Komedi gösterisinde kendine özgü mizahi eleştiri üslubuyla Türkiye'ye özgü gariplikleri, Türk insanının renkli hayatını esprili bir dille seyirciye aktaran Metin Uca gösterisiyle 21

Komedi gösterisinde kendine özgü mizahi eleştiri üslubuyla Türkiye'ye özgü gariplikleri, Türk insanının renkli hayatını esprili bir dille seyirciye aktaran Metin Uca gösterisiyle 21. Aliağa Emek ve Barış Şenliklerine renk katacak. Bu günlerde özel bir televizyon kanalında Passaparola adlı yarışma prorgamıyla milyonları ekran başına bağlayan ünlü komedyen, televizyon programcısı, gazeteci, yazar Metin Uca Emek ve Barış Şenlikleri'nin ilk günü 'İtinayla İncitmeden' isimli gösterisiyle Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda hayranlarıyla bir araya gelecek.
Ücretsiz şov 6 Ağustos Cuma Saat 20.30'da Belediye Açıkhava Tiyatrosu'nda
Televizyon eleştirmenleri tarafından Türkiye'nin en tanınan ve sevilen yarışma programı sunucuları arasında gösterilen Uca, 6 Ağustos Cuma günü Saat 20.30'da Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda ki gösterisine yurttaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Uca'nın 2 saatlik benzersiz sahne şovunu sanatseverler ücretsiz olarak izleyebilecek.
METİN UCA KİMDİR?
1961 Hakkari doğumlu Metin Uca Kimya ve Jeoloji mühendisliğinin yansı sıra tiyatro eğitimi almıştır. 1987 yılında kazandığı Anadolu Ajansı sınavıyla, muhabirliğe başlamıştır. 1989 yılında TRT'ye geçmiş, daha sonra Kanal D, Show Tv, Atv, Star Tv gibi kuruluşlarda muhabirlik ve programcılık yapmıştır.Uca1999 yılından sonra "Günaydın Türkiye" adlı sabah haberleri programları ve "Passaparola" adlı yarışmayla tanındı. Tek kişilik gösterilere de çıkan ve seslendirme çalışmaları yapan sanatçı, 2004 yılından bu yana kitap yazıyor. Şu sıralarda özel bir televizyon kanalında yayınlanan Passaparola" adlı yarışma programıyla ekranlara yeniden dönmüştür. Uca, Mart 2007 yılında Cumhurbaşkanının ortak akıl ve uzlaşmayla seçilmesi gerektiğini söyleyerek Cumhurbaşkanlığına aday olmuştur.