Bostanbükü köylüleri, Safranbolu'nun mahallesi olmak istiyor

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Bostanbükü Köyü halkıyla bir araya geldi. Bostanbükü Köyünün Safranbolu'nun bir mahallesi olması konusun

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Bostanbükü Köyü halkıyla bir araya geldi. Bostanbükü Köyünün Safranbolu'nun bir mahallesi olması konusunda muhtarın daveti üzerine yapılan toplantıda köylünün fikri alındı.

Bostanbükü Köyü Muhtarı Yaşar Başaran, Safranbolu'nun bir mahallesi olma yolundaki isteklerini ve görüşlerini ifade etti. Köylüler Başkan Aksoy'a çekincelerini ve isteklerini iletti. Başkan Aksoy ise halkın bu konuda talebi ne olursa ona uyulacağını ve sonuç ne olursa olsun Bostanbükü halkının yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

Başkan Aksoy belediye hizmetlerinden yararlanmanın artılarını dile getirdi; Mahalle olmanın avantajlarını, belediyenin yapabileceği çalışmaları, spor alanlarından parklara, temizlik çalışmalarından düzenli yapılaşmaya kadar yararlanılabilecek fırsatları dile getirdi ve vatandaşın isteği ne olursa onun uygulanacağını söyledi.

'Safranbolu'da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' diyen Başkan Aksoy halkın taleplerinin yer aldığı metni okuyarak çözüme kavuşturma sürecini anlattı ve sonucun Bostanbükü halkı için hayırlı olmasını diledi. Bostanbükü mahalle temsilcilerinin de katıldığı toplantıda köylünün mahalle olma yönünde görüş belirtmeleri dikkat çekti.