Banka Promosyonuyla Alınan Motorlu Yunuslar İş Başında

Bursa'da motorlu yunuslar göreve başladı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü filosuna 91 araç daha katıldı. 15'i Yunus motosikleti olan araçlar, Emniyet Müdürlüğü personelinin banka promosyonuyla alındı. Kültürpark'ta bulunan Asayiş Ekipler Amirliği'nde düzenlenen törene Bursa Valisi Şahabettin Harput, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne tayini çıkan Zeki Çatalkaya ile çok sayıda davetli katıldı. Harput, temin edilen 91 aracın Emniyet Teşkilatı'na güç katacağını söyledi. Acil olarak 15 motosikletin hizmete girmesi için böyle bir tören düzenlendiğini belirten Harput, "Yunuslar Türkiye'nin hemen her yerinde çok başarılı bir hizmet yerine getiriyorlar. Araçların giremediği yerlerde, psikolojik ve her türlü üstünlük açısından çok büyük başarılara imza atıyorlar. Emniyet teşkilatının güven ve huzur hizmetini sağlamada çok önemli bir hizmet yapıyorlar. Bu teşkilatın tam donanımlı olarak hizmete giriyor olması, Bursa'da yeni güzelliklerin oluşmasına da imkan sağlayacaktır" dedi.
Harput, Ankara'ya tayini çıkan Zeki Çatalkaya'nın Bursa'daki görev süresince çok önemli başarılara imza attığını söyledi.
Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya ise, hizmette kalitenin ön plana çıktığı bir yüzyılda yaşandığına dikkat çekerek, teşkilatın üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını kaydetti. Polisin caydırıcı olabilmesi için sokağa hakim olmasının önemine işaret eden Çatalkaya, "Asayiş, polis merkezi ve diğer ekiplerin araç gereçlerinin çağın gereklerine göre temin edilmesi çok önemlidir. Bursa Emniyet müdürlüğü personeli, kendi maaşlarından banka promosyonları ile toplam 91 aracı teşkilatımıza kazandırmışlardır. Bu araçların hizmete girmesiyle polisimizin sokak hakimiyeti ve caydırıcılığı daha da artacaktır'' diye konuştu.
Konuşmaların ardından Yunuslar gösteri yaptı.