Şahinbey Belediyesi bankayla sözleşme imzaladı, personele 900 TL promosyon yattı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, belediye memur ve kadrolu işçilerin maaşlarının Vakıfbank şubesine yatırılmasıyla alakalı imzalanan anlaş

  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu , belediye memur ve kadrolu işçilerin maaşlarının Vakıfbank şubesine yatırılmasıyla alakalı imzalanan anlaşma gereği her personelin maaşına 900 TL promosyon parası yatacağını söyledi .

Gaziantep ' in Şahinbey Belediyesi kültür ve sosyal etkinlikleri çerçevesinde kişisel gelişim ve NLP Uzmanı Dr . Ala Elcircevi ' nin konuşmacı olarak katıldığı ' Çığlığın Gücü ' konulu seminerde konuşan Tahmazoğlu , düzenli bir şekilde personellerin maaş ve ikramiyelerinin ödendiğini ifade etti . Başkan Tahmazoğlu , belediye memur ve kadrolu işçilerinin maaşlarının üç yıl boyunca Vakıfbank ' a yatırılması karşılığında sendika yetkililerinin de katılımı ile banka ile promosyon anlaşması imzaladıklarını kaydetti . Vakıfbank ' ın Şahinbey Belediyesi ile yaptığı anlaşma gereği personellerin hesabına 900 TL para yatırılacak . Tahmazoğlu konuşmasından sonra her ay belirlenen performansı iyi olan personele cumhuriyet altını verdi .

722 bin Şahinbey ilçesi vatandaşının Şahinbey Belediyesi ' nden hizmet beklediğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu , personel ve meclis üyelerine teşekkür ederek , göreve geldikleri günden bu yana güzel çalışmalara imza attıklarını belirtti . Düzenlenen programda ayrıca memur ve kadrolu işçileri kapsayan VakıfbBank ' la belediye arasında promosyon anlaşması yapıldı .

" BAŞARI İÇİN KENDİNİZE İNANIN "

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi ' nde meclis üyeleri ve personelin katıldığı seminerde konuşmacı olarak katılan Doktor Ala Elcircevi , dünyanın en önemli insanının kişinin kendisi olduğunu , neye inanılırsa onun gerçekleşeceğini savundu . Elcircevi , " Başarı ve motivasyon için her sabah aynada kendinize ' bugün benim için harika şeyler olacak ' deyin , 24 saat gülümseyin ve asla tartışmayın . " dedi .

Kendisine değer vermeyene , önemli görmeyene kimsenin bir değer vermeyeceğini belirten Elcircevi , " Benimle yola çıkanlar neden benden başarılı oldular sorusunun cevabı yine bizim içimizde . Kendimizi yenilememiz gerek . Neden olmasın dememiz gerek . Başarılı olmak mı istiyoruz? O zaman başaracağımıza inanmalıyız . " şeklinde konuştu .

Tevafuka inanan insanların planlarının , odaklanma ve konsantrasyonlarının olmadığını , sürekli bahaneler ürettiklerini ifade eden Elcircevi , hedeflerin temelinde inançlar olduğunu , neye inanılırsa onun gerçekleşeceğini savundu . Başarılı olmak için bahaneleri bir kenara bırakmak gerektiğini belirten Elcircevi , şöyle devam etti : " Geçmişte verdiğiniz kararlar nedeniyle bugünü yaşıyorsunuz . Gözünüzdeki ' at gözlüğünü ' çıkarmaz ve kararlarınızı değiştirmezseniz , hayatınızın bundan sonrasında da aynı şeyleri yaşayacaksınız . Attığınız adımların ve kimlerle yarıştığınızın farkında olmalısınız . Çocuklarınıza kesenizi açtığınız gibi yüreğinizi de açın . Çocuklarınıza kesenizi açıp , yüreğinizi açmazsanız sonrasında çok büyük acılar yaşayabilirsiniz . "

Anne babaların hatalı davranışlarından birinin de çocuklarına kısıtlı sevgi vermek olduğunu savunan Elcircevi , şunları söyledi : " Çocuklarımızı severken sanki vücudumuzdan bir parça koparıp veriyoruz . Çocuğunuza günde 1 kere sarılıyorsanız yaşadığını hissettiriyorsunuz , 14 kere sarılıyorsanız anne ve babası olduğunuzu hissettiriyorsunuz . Bilinçaltı 24 saat çalışır . Onlarla uykudayken bile konuşun . "