Polis Adaylarının Mezuniyet Coşkusu...

Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu 8. dönem mezunları bugün düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.

Polis Adaylarının Mezuniyet Coşkusu...
  Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu ' nun 2009-2010 eğitim öğretim yılı 8 . dönem mezuniyet töreni , bugün Polis Meslek Yüksek Okulunda yapıldı . Mezuniyet törenine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk , Milletvekili Muhyettin Aksak , Emniyet Müdürü İbrahim Çelik , İl Jandarma Komutanı Mustafa Soysal , Başsavcı Sinan Kuş , AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç , bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı .
Toplam 225 öğrencinin mezun olduğu törende konuşan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Numan Yıldırım , polisin gelişen teknoloji karşısında en çağdaş eğitimi alarak göreve hazır hale geldiğini söyledi .
Törende daha sonra okul birincisi olan Uğur Kazan , yaş kütüğüne plaket çaktı . Törende aileler mezun olan çocuklarının bol bol fotoğraflarını çekti . Mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere diploma ve ödüllerinin verilmesinin ardından , yemin töreni yapıldı . Silaha el koyup omuz omuza yemin eden polis adayları , daha sonra geçit törenine katıldılar .
Tören sonunda keplerini havaya fırlatarak sevinç gösterilerinde bulunan polis adayları , ailelerine sarılarak başarılarını kutladı .