Japon caz grubu İzmir'de konser verecek

Japonya'nın Michiko Ogawa caz grubu (Quartet Japan), 5 Temmuz 2010 Pazartesi günü İzmir'rde bir konser verecek. 2010 Türkiye'de Japonya Yılı etkinlikl

  Japonya ' nın Michiko Ogawa caz grubu ( Quartet Japan ) , 5 Temmuz 2010 Pazartesi günü İzmir ' rde bir konser verecek . 2010 Türkiye ' de Japonya Yılı etkinlikleri kapsamındaki ücretsiz konser , Ahmed Adnan Saygun Kültür Merkezi ' nde saat 20 . 30 ' da başlayacak . Japonya İstanbul Başkonsolosluğu ' nun düzenlediği konsere , Japonya İzmir Kültürlerarası Dostluk Derneği de katkı sağlıyor .

MİCHİKO OGAWA GRUBU ÜYELERİ

Michiko Ogawa ( Piyano ) : Osaka doğumlu . 3 yaşında klasik piyano eğitimine , 20 yaşında Tokyo ' daki Keio Üniversitesi ' nde bir caz grubunda çalmaya başladı . Japonya ve ABD ' de , caz ve klasik müzik alanlarında birçok konser verdi . " It ' s All About Love! " isimli albumü , 2003 yılında Jazz Journal International tarafından yılın albümü seçildi .

Nobuo Tanabe ( Saksafon ) : Memleketi olan Nishi Tokyo ' da uzun yıllardan beri Getebaki Caz Konseri ' ni düzenliyor . Amatör gruplar yetiştirmek gibi faaliyetler var . Güçlü ve dinamik performanslarının yanısıra caz , caz-pop ve slov ballade performanslarında da beğeni topluyor .

Masato Kobayashi ( Kontrabas ) : Profesyonel müzik hayatına Kazuhiko Mikami grubuyla adım attı . Bağımsız stili ve hareketli müziği kendisine hedef olarak seçti .

Bison Katayama ( Drum ) : 1974 yılılnda Motohiko Hino ' dan ders alarak sahne hayatına başladı . O günden beri yerli ve yabancı birçok müziyenle sahne paylaştı . Piyasaya çıkan üç albümü var .