Dalyan Turizm, Kültür Ve Sanat Şenliği

Dalyan Belediyesi tarafından Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlen "Turizm, Kültür ve Sanat Şenliği"nde sahne alan Onur Akın, Selcan Gökçen Şahin ve Tolga Çandar Dalyanlılara unutulmaz bir gece yaşattı

Dalyan Turizm, Kültür Ve Sanat Şenliği
  Dalyan Belediyesi tarafından Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlen " Turizm , Kültür ve Sanat Şenliği " nde sahne alan Onur Akın , Selcan Gökçen Şahin ve Tolga Çandar Dalyanlılara unutulmaz bir gece yaşattı .
Etkinliğe Muğla Milletvekili Dr . Ali Arslan , Kaymakam Mustafa Gürdal , Garnizan Komutanı J . Kd . Üstğmen Cumalı Tosun , Muğla Belediye Başkanı Dr . Osman Gürün , Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik , Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz , Köyceğiz Belediye Başkanı Salih Erbay , Dalyan Belediye Başkanı Arif Sarı , İl Genel Meclis üyeleri , Dalyan Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı .
Etkinlik , Dalyan ' a 40 yıl önce ilk fenercisi Özdemir Keskin ve Dalyan ' da ilk kez turist getiren Abidin Kurt ' a Belediye Başkanı Arif Sarı tarafından birer ödül verilerek başladı .
Dalyan Belediyesi Türk Halk Müziği Korasu ile başlayan etkinlik , Feridun , Halidun Tınaztepe Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinin folklor gösterisi ile devam edildi .
Folklor gösterisinden sonra sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Selcan Gökçen Şahin ' in yöresel okuduğu türkülerden sonra , Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Çandar Halk konseri devam etti .
Verilen konserlerden sonra Belediye Başkanı Arif Sarı gece anısı olarak Selcan Gökçen Şahin ve Tolga Çandar ' ı birer plaket vererek kutladı .