Beşiktaş, kondisyon ve kanat organizasyonları çalıştı

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda 15 Temmuz'da Faroe Adaları temsilcisi Vikingur Gota ile karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürüyor.

İ

  UEFA Avrupa Ligi 2 . ön eleme turunda 15 Temmuz ' da Faroe Adaları temsilcisi Vikingur Gota ile karşılaşacak olan Beşiktaş hazırlıklarını sürdürüyor .

İkinci etap çalışmaları için 26 Haziran ' dan buyana Avusturya ' da bulunan siyah - beyazlı ekip , sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü . Basına açık yapılan antrenman 2 saate yakın sürdü .

Antrenmana 2010 Dünya Kupası Finalleri nedeniyle milli takımlarında bulunan Holosko ve Tello katılmazken , tedavisine devam edilen Ekrem Dağ , takımdan ayrı sahada çalıştı .

Sağ omuzunda zorlanma sonucunda ağrı oluşan yeni transfer genç kaleci Cenk Gönen ' in otelde tedavisine başlandı .

Teknik Direktör Schuster yönetiminde yapılan idman kondisyon ve taktik ağırlıklı yapılırken , 4 ' erli gruplar halinde idman yapan oyuncular , kondisyon çalışması sonrası kanatlardan orta ve şut çalıştı .

Öğleden sonrayı izinli geçirecek olan Beşiktaş , yarın yerel saatle 10 . 00 ' da antrenman , akşam ise 18 . 00 ' de Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile hazırlık maçı yapacak .