Akıncılar Kılıç Köyü Dernek Başkanı, Suşehri Beeldiye Başkanı Sedat Sel'i Ziyaret Etti

Akıncılar ilçesine bağlı Kılıç Köyü Kalkındırma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Erol Soylu, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret etti.

Akıncılar Kılıç Köyü Dernek Başkanı, Suşehri Beeldiye Başkanı Sedat Sel'i Ziyaret Etti
31 Temmuz tarihinde açılacak olan Köy Konağı açılışına davet için Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'i makamında ziyaret eden Soylu, yaklaşık 20 yıldır boş duran okulu tadilat ve bakım yaptırarak köy konağı haline getirdiklerini belirtti.
Okulun öğrenci yetersizliğinden 20 yıl önce kapandığını belirten Soylu, "Köy muhtarlığımızın talepleri doğrultusunda, Akıncılar ilçe Kaymakamlığı oluru ile Köy tüzel kişiliğine, Köy Konağı olarak tahsisi yapılan yerde, dernek ve köy halkımızın katkılarıyla köy konağı haline getirdik. Çocuk oyun parklarına kadar her şeyi yapılan köy konağımızı 31 Temmuz Cumartesi günü hizmete açacağız" dedi.
Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan böyle bir güzel hizmetin Kılıç köyü halkına sunmanın çok güzel bir duygu olduğunu söyleyerek, "Dernekler bu gibi faaliyetler yaparak diğer derneklere örmek bir iş sergilemektedirler. Kılıç köyü Derneği, muhtarlığı ve köy halkı birlik ve beraberliğini göstermişler ve güzel bir eseri ortaya çıkartmışlardır. Kendilerini kutluyorum. Herhangi bir programım olmaması durumunda böyle bir güzel hizmetin açılışında aranızda olmaktan mutluluk duyacağım" dedi.
Bu arada, Suşehri ilçesine bağlı Çakırlı Köy Dernek Başkanı İmdat Şahin ve Köy Muhtarı Necmettin Kılıç ve dernek yönetimi de Başkan Sel'i makamında ziyaret ederek, 24 Temmuz tarihinde köylerinde yapılacak olan şenliğe davet ettiler.