Pino, resmen Aslan olmaya çok yakın

Galatasaray'ın günlerdir transferi konuşulan Kolombiyalı Juan Pablo Pino'da mutlu sona çok yaklaştığı ifade edildi. Monaco kulübü ve Galatasaraylı yöneticilerin her konuda anlaşt...



Galatasaray'ın günlerdir transferi konuşulan Kolombiyalı Juan Pablo Pino'da mutlu sona çok yaklaştığı ifade edildi. Monaco kulübü ve Galatasaraylı yöneticilerin her konuda anlaştığı yıldız futbolcunun her an kampa dahil olabileceği belirtildi. Genç futbolcu sürati, ayak bileğine hakimiyeti ve frikik golleriyle biliniyor.

Yabancı transferinde sessiz kalan G.Saray'da Kolombiyalı golcü Juan Pablo Pino'nun transferi sadece imzaya kaldı. Sportif Direktör Adnan Sezgin, Kolombiyalı oyuncuyla ilgili sürdürdüğü temaslarda bütün pürüzleri ortadan kaldırdı. Hem Pino'nun kulübü Monaco ile hem de oyuncu ve menajeriyle yaptığı görüşmelerde her konuda anlaşma sağlayan Adnan Sezgin'in imzaların atılması için pazartesi gününü beklediği bildirildi. Sarı-Kırmızılı kulübün pazartesi günü sabah saatlerinde borsaya Pino transferini duyurmasının ardından Kolombiyalı oyuncu ile Hollanda kampında sözleşme imzalaması bekleniyor.
Kolombiyalı 23 yaşındaki oyuncunun menajeri Luis Felipe Posso da, dün Fransız basınına yaptığı açıklamada Galatasaray'la her konuda anlaştıklarını söyledi. Posso, yaptığı açıklamada, "Biz G.Saray'la her konuda anlaştık. Sarı-Kırmızılı yöneticiler sadece kulüp başkanı Franzi ile bir görüşme yapacaklar ve anlaşmayı kesinleştirecekler. En geç hafta sonu transferin sonuçlandırılmasını bekliyoruz." şeklinde görüş belirtti. Sezgin'in Monaco Başkanı ile yaptığı toplantıda da anlaşma sağladığı öğrenildi. Bu arada Monaco'nun önceki gece Marsilya ile oynadığı hazırlık maçında Pino'nun kadroya dahil edilmemesi bu transferin bittiği şeklinde yorumlandı.
Başkan Polat gurbete çıkıyor
G.Saray Başkanı Adnan Polat, Hollanda'ya gidiyor. Salı günü kampı ziyaret edecek olan Başkan Polat, çarşamba günü F.Bahçe ile oynanacak Gurbet Kupası maçını izleyecek. Polat'ın ayrıca Teknik Direktör Rijkaard ve Adnan Sezgin'le bir araya gelerek yapılacak transferler konusunda son kararı vereceği belirtildi.
Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, dün sabah yapılan çalışmanın ardından akşam yapılması planlanan antrenmanı iptal etti. Futbolcularının antrenmanlardaki performansından memnun kalan Hollandalı teknik adam, oyuncularına öğleden sonrayı masaj ve tedaviyle geçirmesini isteyerek, otel odasında istirahat etmelerini tavsiye etti. Ancak Sarı-Kırmızılı oyuncular, Düsseldorf şehrine giderek alışveriş yaptı.
Tüm hesaplar şampiyonluk üzerine
Sarı-Kırmızılı futbolcular Ayhan Akman, Mustafa Sarp ve Serdar Özkan, yeni sezon öncesi çalışmaların başarılı bir şekilde devam ettiğini söylediler. Galatasaray TV'de yayınlanan 'Kamp Günlüğü' adlı programın konuğu olan futbolculardan Ayhan Akman, taraftarların ve camianın beklentisinin yüksek olduğunu belirterek, "İki sezondur şampiyon olamıyoruz ve bu yıl tüm hesaplarımız şampiyonluk üzerine olacak.'' dedi. Bu arada G.Saray, bugün bir dönem Mustafa Denizli'nin de görev yaptığı İran'ın Pas takımıyla karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak maç GS TV'den naklen yayınlanacak.


Zaman