Türksat'tan Dijital Platformda 3 Yeni Kampanya

Türksat A.Ş., TELEDÜNYA ve UYDUNET markalarında hazırladığı 3 yeni kampanya ile dijital platforma soluk aldırıyor. 386 TL'ye varan fiyat avantajı ve HD Set-Top Box'larda 24 aya kadar taksit imkanı sağlayan paketler farklı bütçelere hitap ediyor.

Kablo TV, TELEDÜNYA ve UYDUNET hizmetlerine 24 ay abone olmayı taahhüt eden müşterilerden "Kablo TV Kurulum" ve "Teledünya ve Uydunet Aktivasyon" ücretleri alınmayacak. Abonelere kablosuz modem ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca, normal satış fiyatı 210 TL olan HD Set-Top Box'a yarı fiyatına (peşin 105TL), 12 ya da 24 ay taksit imkânıyla sahip olunabilecek. Toplamda 386 TL fiyat avantajı sağlayan söz konusu paketin içeriği ise Kablo TV + Teledünya(Temel Paket) + Minimum SD Sinema Paketi + Uydunet şeklinde belirlendi.

Kampanya süresince Kablo TV, TELEDÜNYA ve UYDUNET hizmetlerine 24 ay abone olmayı taahhüt eden müşterilerden "Kablo TV Kurulum" ve "Teledünya ve Uydunet Aktivasyon" ücretleri alınmayacak. Abonelere 85 TL değerindeki SD Set-Top Box ücretsiz verilecek. 366 TL fiyat avantajı sağlayan paketin içeriği ise Kablo TV + Teledünya(Temel Paket) + SD Sinema Paketi + Uydunet şeklinde olacak.

UYDUNET hizmetine 24 ay abone olmayı taahhüt eden müşterilerden "Kablo TV Kurulum" ve "Uydunet Aktivasyon" ücretleri alınmayacak. Kablosuz modemin ücretsiz olarak verileceği kampanya, abonelere 246 TL fiyat avantajı sağlayacak. Ayrıca aboneler, hangi hızda internet hizmeti alırsa alsın, kampanyadan faydalanabilecek.

Bugün itibariyle başlayan kampanyalar, 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyalarla ve tarifelerle ilgili ayrıntılı bilgiye 444 0 126 no'lu telefondan ve www.teledunya.tv - www.uydunet.net internet adreslerinden duyuruldu.