İskenderun Demirçelikspor, 3 oyuncuyla daha anlaştı

TFF 2. Lig'de mücadele eden, İskenderun Demirçelikspor dış transferde 3 futbolcuyu daha renklerine bağladı. Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, t

TFF 2. Lig'de mücadele eden, İskenderun Demirçelikspor dış transferde 3 futbolcuyu daha renklerine bağladı. Demirçelikspor Kulüp Başkanı Cengiz Gül, transfer çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, prensipte anlaşmaya vardıkları oyunculardan 3'ü ile mukavele imzaladıklarını bildirdi.

Transfer komitesinin izleyip olumlu rapor verdiği oyuncuları takıma kazandırmayı sürdürdüklerini ifade eden Gül, "Transfer çalışmalarımız kapsamında son olarak Kartalspor'dan orta saha oyuncusu Reha Çanakçı, Mardinspor'dan sol kanat oyuncusu Burak Boz ve Orduspor'un stoperi Rıdvan Koçak ile anlaştık.'' diyerek şunları söyledi;

''Galatasaray alt yapısında yetişen, İstanbulspor, Rizespor, Tepecikspor ve Kartalspor'da da forma giyen 22 yaşındaki Reha Çanakçı ve Düzcespor'da profesyonelliğe geçmiş, Darnanelspor, Kastanomu, Kars ve Mardinspor'da oynayan 24 yaşındaki Burak Boz ile 2'şer yıllık; Orduspor'dan takımımıza kazandırdığımız 22 yaşındaki Rıdvan Koçak ile 1 yıllık sözleşme imzaladık."

3 oyuncunun da takıma yararlı olabilecek, deneyimli futbolcular olduğunu aktaran Gül, ligin uzun bir maraton olduğunu kaydeden, bu nedenle takım kadrosunu güçlü ve geniş tutmaya önem verdiklerini ifade etti. Transfer komitesinin çalışmalarının sürdüğünü açıklayan Gül, önümüzdeki günlerde 3-4 oyuncuyu daha takıma kazandıracaklarını aktardı.

Bu arada, takımın yeni sezon hazırlığı için 20 Temmuzda Bolu'da kampa gireceği belirtildi.