AK Parti Bursa Yıldırım teşkilatında devir teslim

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan Bursa'nın merkez Yıldırım ilçe teşkilat başkanlığına atama yapıldı. Yıldırım İlçe Teşkilatı'nda yapı

AK Parti Genel Merkezi tarafından görevden alınan Bursa'nın merkez Yıldırım ilçe teşkilat başkanlığına atama yapıldı. Yıldırım İlçe Teşkilatı'nda yapılan devir teslim töreninde, eski İlçe Başkanı Mümin Demir görevini Başkanı Necmi Akosman'a devretti.

Akosman, Ankara'da yapılan toplantının ardından kendisine görevin tebliğ edildiğini söyledi. Çok sıkışık bir zamanda çok sayıda işler yapılması gerektiğini vurgulayan Akosman, devraldığı görevi hakkıyla yapmak için ellerinden gelen çalışmayı yürüteceklerini belirtti. Akosman, genel merkezin yaptığı görevden almaları değerlendirirken, şöyle konuştu:

"Parti işlerinde yaşanan yavaşlama, aksama ve hantallık nedeniyle böyle bir yeniden yapılandırılma yolu tercih edildi. Görevin bize verildiğini öğrenir öğrenmez hemen Ankara'dan döndük ve bu basın toplantısını düzenledik. Görevimize yıldırım gibi başladık. Bir hafta içerisinde de yönetim kadromuzu oluşturacağız. Siyaseti bundan sonra hep birlikte ve çok daha iyi ilişkiler içerisinde yürüteceğiz."

AK Parti'nin kuruluş aşamasından sonra görevde olan 4 ilçe başkanından biri olduğunu ve diğer ilçe başkanlarının da onayını aldığını vurgulayan Akosman, tüm partililerin desteğiyle bundan sonraki süreç içerisinde güzel bir çalışma yapacaklarına inandıklarının altını çizdi.

Yıldırım'ın zor bir ilçe olduğunu ve bu zorluklara birlikte göğüs gerdiklerini aktaran eski İlçe Başkanı Mümin Demir ise yeni başkanın önemli görevler yapabilecek tecrübesi bulunduğunu belirtti. Üzerine düşen tüm görevleri hakkıyla gerine getirdiklerine inandıklarını kaydeden Demir, yeni başkan ve yönetim kurulunun da sonuna kadar arkasında olacağını söyledi.

Akosman'ın ilçe başkanlığı devir teslim töreninde Yıldırım İlçe Başkanı Özgen Keskin ve Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, eski Yıldırım ilçe başkanlarından Ahmet Er ve görevi teslim eden Mümin Demir, yeni Başkan Necmi Akosman'ın yanında yer aldı.